Skip links

Investeringer

Våre investeringer

Selskapene vi investerer i er allerede solide og godt driftede med en motivert ledelse. Ønsker du/dere å investere med oss, ta kontakt!

INVESTER MED OSS

Creative Living

Creative Living er en ledende bedrift i Norge innen styling og interiørtjenester.
Selskapet opererer i tre segmenter; boligstyling, interiørtjenester og eventstyling.
Boligstyling fremhever boliger som skal selges ved hjelp av møblering og rådgivning utført av dyktige stylister. Boligstyling bidrar til høyere salgspris og et raskere salg.

Våre interiørtjenester spenner fra rådgivning,konseptutvikling, tegning og visualisering, til innkjøp av møbler og interiørdetaljer innen både privat – og næringsmarkedet. Alle interiøroppdrag utføres av erfarne interiørdesignere.
Eventstyling for messer, stands, store og små arrangement skaper unike rammer og løsninger for både utstillere, publikum, gjester og deltakere.

creativeliving.no

Thermax AS

Thermax er et sterkt voksende selskap innenfor aktiv og passiv brannsikring samt brannrådgivning. Selskapet opererer i Norge

Thermax tar et industrielt lederskap i sin bransje gjennom digitalisering og bærekraft. Selskapet følger FNs bærekraftsmål.

Selskapets kunder er primært offentlige og private eiendomsutbyggere, der brannsikring er en viktig del av prosjektering og oppføring, samt eiendomsbesittere som trenger hjelp ved ombygging samt ettersyn og vedlikehold.

thermax.no